Offerte aanvraag.

U kunt een keuze maken uit de gepresenteerde buffetten, of geheel naar eigen smaak een buffet samenstellen. Als u nog vragen heeft of dieetwensen, stel ze ons gerust. Heeft u een keuze gemaakt uit onze overheerlijke gerechten? Vraag dan een offerte aan via onderstaand contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken. Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u een opdrachtbevestiging. U kunt deze bevestigen via e-mail karrewielvoorburg@gmail.com of ondertekenen en retourneren aan: Karrewiel Catering, Parkweg 306, 2271 BJ  Voorburg.

Vraag hier uw offerte aan:

Aantal personen
Wij leveren buffetten vanaf 10 personen warm aan op locatie.
Bij partijen van meer dan 150 personen, warmen wij het buffet op locatie op. Het aantal door u opgegeven personen kunt u tot 3 werkdagen voor aanvang van het desbetreffende evenement kosteloos wijzigen.

Bereiding en levering
Onze maaltijden worden dagelijks vers gekookt zodat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit. Bij de bereiding en aflevering van onze buffetten worden strakke richtlijnen gehanteerd volgens de hygiënecode van de VWA Nederland en de HACCP-norm binnen
de EEG.

Wij leveren de buffetten warm aan –  in hygiënische isolatieboxen – inclusief opscheplepels, juslepels en rookworsttang. Houd u er rekening mee dat een buffettafel ongeveer 2 tot 3 meter vrije ruimte nodig heeft. Wij richten uw buffet in, zodat er direct gestart kan worden op het overeengekomen tijdstip.

Op een afgesproken datum en tijdstip halen wij de materialen – vuil – weer bij u op. U hoeft dus niet af te wassen.

Heeft u ook andere materialen nodig, zoals buffettafels, servies, dessertglazen en bestek? Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Bezorggebied
Omdat wij de buffetten in principe warm aanleveren, bezorgen wij lokaal  in Leidschendam en Voorburg. Voor omringende gemeenten: neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen
Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Betaling
U ontvangt na bevestiging van de opdracht een factuur.
Uiterlijk 3 dagen voor aanvang van uw evenement dient 50% van de opdrachtsom betaald te zijn. Het restbedrag dient u uiterlijk 2 werkdagen na uw evenement te betalen.