Offerte aanvraag.

U kunt een keuze maken uit de gepresenteerde buffetten, of geheel naar eigen smaak een buffet samenstellen. Als u nog vragen heeft of dieetwensen, stel ze ons gerust. Heeft u een keuze gemaakt uit onze overheerlijke gerechten? Vraag dan een offerte aan via onderstaand contactformulier.

Wij nemen vervolgens contact met u op om de details te bespreken. Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u een opdrachtbevestiging. U kunt deze bevestigen via e-mail karrewielvoorburg@gmail.com of ondertekenen en retourneren aan: Karrewiel Catering, Parkweg 306, 2271 BJ  Voorburg.

Vraag hier uw offerte aan:

Naam
E-mailadres
Bericht

Aantal personen
Wij leveren buffetten vanaf 10 personen warm aan op locatie.
Bij partijen van meer dan 150 personen, warmen wij het buffet op locatie op. Het aantal door u opgegeven personen kunt u tot 3 werkdagen voor aanvang van het desbetreffende evenement kosteloos wijzigen.

Bereiding en levering
Onze maaltijden worden dagelijks vers gekookt zodat u altijd kunt genieten van de beste kwaliteit. Bij de bereiding en aflevering van onze buffetten worden strakke richtlijnen gehanteerd volgens de hygiënecode van de VWA Nederland en de HACCP-norm binnen
de EEG.

Wij leveren de buffetten warm aan –  in hygiënische isolatieboxen – inclusief opscheplepels, juslepels en rookworsttang. Houd u er rekening mee dat een buffettafel ongeveer 2 tot 3 meter vrije ruimte nodig heeft. Wij richten uw buffet in, zodat er direct gestart kan worden op het overeengekomen tijdstip.

Op een afgesproken datum en tijdstip halen wij de materialen – vuil – weer bij u op. U hoeft dus niet af te wassen.

Heeft u ook andere materialen nodig, zoals buffettafels, servies, dessertglazen en bestek? Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Bezorggebied
Omdat wij de buffetten in principe warm aanleveren, bezorgen wij lokaal  in Leidschendam en Voorburg. Voor omringende gemeenten: neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen
Alle prijzen op deze website zijn inclusief BTW.

Betaling
U ontvangt na bevestiging van de opdracht een factuur.
Uiterlijk 3 dagen voor aanvang van uw evenement dient 50% van de opdrachtsom betaald te zijn. Het restbedrag dient u uiterlijk 2 werkdagen na uw evenement te betalen.