Over ons.

’t Karrewiel is al ruim 60 jaar een begrip in Voorburg.

Vanuit de winkel aan de Parkweg leveren wij 6 dagen per week verse groenten en fruit. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment salades, fruitsappen, kant-en-klaarmaaltijden en desserts. Drijvende kracht achter Karrewiel Catering is Gerard Koot. Na zijn vierjarige koksopleiding staat hij graag achter het fornuis om heerlijke maaltijden te koken van verse ingrediënten. Met ons team staan wij dagelijks voor u klaar met kwaliteitsproducten en advies.

IMG_2870
IMG_2974
IMG_2980
IMG_2866

Onze geschiedenis 60 jaar 't Karrewiel

Authentieke groentewinkel in modern jasje

Volgend jaar bestaat ´t Karrewiel 60 jaar. Kees en Annie openden de winkel in 1962 en zorgden ervoor dat heel Voorburg toegang had tot de beste groente en fruit. In 1994 nam hun zoon Gerard ´t Karrewiel over. Hij toverde de winkel om tot een waar groente en fruit paradijs. Samen met zijn vrouw Brigitte en broer Frank en 15 medewerkers zorgen zij 6 dagen per week ervoor dat de winkel gevuld is met de beste producten. Naast groenten en fruit is er een ruim assortiment van salades, gesneden groenten, kant en klaar maaltijden en desserts. Nadat Kees Koot zijn dienstplicht vervuld had, ging hij werken in een groentewinkel. Toen zijn werkgeefster aangaf ermee te stoppen konden Kees en zijn vrouw Annie hun droom achterna gaan om zelfstandig ondernemer te worden. In oktober 1962 namen zij de winkel over, die nu bekend staat als ´t Karrewiel. Kees en Annie stonden in het begin samen in de winkel, maar al gauw werd het druk en hadden zij meer personeel nodig. Ook hun zoon Gerard hielp mee in de winkel en sinds 1986 Gerard zijn vrouw Brigitte. Zij ving het werk van Gerard en Frank op toen zij in dienst moesten. In 1994 namen Gerard en Brigitte de zaak over.

2021 Up-to-date

Dit jaar zal de winkel grondig verbouwd worden en er blijven steeds meer nieuwe dingen bijkomen. De winkel gaat met de tijd mee. Gerard heeft 4 jaar de koksopleiding gedaan, wat goed van pas komt met het bereiden van alle kant en klaar maaltijden.

Terug waar het begon

Nu 60 jaar later, beschouwt ´t Karrewiel zich als enige echte groentewinkel in Voorburg. Met een enthousiast team proberen zij elke dag weer de klanten tevreden te houden met de allerbeste producten. In de loop ter tijd heeft Kees meerdere zaken geopend, zoals bijvoorbeeld de Rozenboomlaan, waar zijn ander zoon Frank in stond. Na een paar jaar heeft de familie Koot besloten de krachten te bundelen en is Frank bij Gerard gaan werken, terug bij waar het begon, op de Parkweg. Iedere dag gaat Gerard vroeg zijn bed uit om de beste kwaliteit te kopen. Frank begint de dag in de snijkeuken hij zorgt voor de verse salades en de gesneden groente.