Saladebuffet.

Naast maaltijden en tapas kunt u ook salades bij ons bestellen. Er is een ruim assortiment van de lekkerste salades.
Deze worden vers voor u bereid en prachtig opgemaakt. Om inspiratie op te doen hebben we een aantal mogelijkheden voor u geselecteerd. 

Aardappelsalade

De aardappelsalade is een stevige maar heerlijke salade met, zoals in alle salades, alleen maar verse producten. Het geheim is het rundvlees die er in is verwerkt. Hij wordt mooi opgemaakt met augurken, tomaten en zilveruitjes. Laat u verrassen door de heerlijke smaaksensatie!

€3,98

Scharreleisalade

scharreleisalade wordt vers bereid volgens oud recept. Kakelverse eieren en speciale kool maken deze salade een succes. Gezond en lekker, wie wil dan nou niet?!

€3,98

Culinaire zalmsalade

Wilt u echt iets speciaals en gezonds? Bestel de zalmsalade. Deze salade is een groot succes en de smaken zullen u verrassen. Met een heerlijke combinatie van verse gerookte zalm en aardappels likt u uw vingers erbij af.

€6,98

Fruitsalade

Een fruitsalade doet het altijd goed! Een luxe combinatie van de heerlijkste vruchten maakt deze salade een succes. Niet alleen de smaak maar ook het uiterlijk is niet te weerstaan.

€3,98

Mozzarella salade​

Wilt u eens iets anders? Kies dan de mozzarella salade! Een heerlijke verse salade met gemengde sla, komkommer, tomaat, walnoten, bosuitjes, rozijnen en een heerlijke mosterddressing. Laat u verrassen!

€3,98

Naast deze salades hebben we nog veel meer keuze. Op de bestellijst op de achterkant staan alle soorten salades. Kruis aan welke u wilt of kom eens proeven in onze winkel.